Adatkezelési nyilatkozat


Az Óbudai Egészségügyi Centrum weboldalt (www.oec.hu, a továbbiakban: Weboldal) az Óbudai Egészségügyi Centrum Kft. 1036 Budapest, Lajos u. 74-76., (a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

 

A Weboldal használatával Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja. Munkatársaink szívesen adnak felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai vagy jogi fogalmak jobb megértéséhez.

 

Az oldalon történő bármely regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes.

 

A személyes adatok tekintenében az adatkezelő az Óbudai Egészségügyi Centrum Kft., aki az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény előírásait és az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok kezeléséről és védelméről szóló törvény előírásait betartva jár el. Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül – jogszabályi kötelezettség hiányában – harmadik személyeknek nem adja át.

 

A személyes adatok felhasználásának célját mindíg megismerheti azon az oldalon, ahol ilyen jellegű adatok megadását kéri Öntől az Üzemeltető.

 

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfileokat helyezünk el az Ön számítógépén (‘cookie’). Ennek megtörténtéről Ön az Üzemeltetőtől nem kap további értesítést. Az adatfileok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfileok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfileokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el.

 

A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, az Üzemeltető kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

 

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Üzemeltető megsemmisíti.